V obchodě už nemusíte pouze nakupovat – TESCO půjčka za vás i zaplatí
3 mins read

V obchodě už nemusíte pouze nakupovat – TESCO půjčka za vás i zaplatí

V obchodě už nemusíte pouze nakupovat – TESCO půjčka za vás i zaplatíJdete do obchodu a při návratu místo pusto-prázdné peněženky jste například o 50 000 Kč bohatší. I takto to může v dnešní době vypadat. Stačí se během nákupů stavit do stánku s finančními produkty a sjednat si zde velice jednoduchou, výhodnou a rychlou půjčku.

TESCO půjčka vyplní všechny přání

Za půjčené penízky si ihned můžete koupit vysněný televizor, notebook, nebo oblečení. Všechno navíc uděláte v jednom nákupním řetězci, na jednom místě a v jeden čas. Nebudete muset nikde chodit a ztrácet tak váš drahocenný čas. A kde toto všechno najdete? No přece v TESCU, jež je v dnešní době prakticky v každém větším městě.

TESCO půjčka se neptá, na co ji máte

A právě tady si můžete koupit jak jídlo, oblečení či elektroniku, tak i finanční půjčku. Pro ni buď můžete využít stánku s finančními službami, nebo internetových stránek. Ať už se rozhodnete pro kteroukoliv variantu, vždy budete mít k dispozici částku od 20 000 Kč až do 150 000 Kč, a to na dobu od tří do sedmi let. S dobou splatnosti se pojí i výše splátek, jež je nejvyšší při nejkratší době splatnosti a nejnižší při nejdelší době splatnosti. Můžete se tak kromě doby splatnosti řídit i tímto parametrem.

Budete-li řádně splácet, dostanete penízky zpět

Pokud budete vždy, za každé situace řádně a včas splácet, dostanete navíc od TESCO půjčky polovinu zaplacených úroků zpět. K tomu všemu nebudete právě u této půjčky nikdy platit žádný poplatek za vyřízení úvěru, za vedení účtu a ani za předčasné splacení. Máte tedy naprosto volnou ruku ve výběru jak samotné částky, tak i možnost, zda využijete předčasné splacení či nikoliv.

Služby navíc činí TESCO půjčku ještě výhodnější

Budete-li mít ještě chvilku čas a chuť, můžete se ve stánku s finančními produkty ještě chvíli zdržet a zeptat se na další, doplňující služby. Ty mohou být například v podobě odkladu splátek. Jedná se o velice jednoduchou službu, kterou když si sjednáte, budete mít následně možnost během splácení odložit si až 4x řádné splácení. Další doplňkovou službou je možnost upravit si výši budoucích splátek. Když například za dva roky splácení zjistíte, že už vám takto nastavené splátky nevyhovují, budete si je moct jednoduše pozměnit ke své spokojenosti. Nakonec se taktéž můžete pojistit proti neschopnosti splácet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *