2 mins read

Pokud potřebujete peníze opravdu snadno a rychle, je tu pro Vás americká nebankovní hypotéka

Ocitli jste se v situaci, kdy máte méně peněz, než byste potřebovali? Možná se Vám porouchalo auto, potkali Vás nečekané výdaje, máte možnost výhodně koupit dům, či si chcete splnit sen o exotické dovolené. Je jedno, k čemu peníze potřebujete. Je ovšem velmi důležité vědět, kam se pro opravdu výhodnou hypotéku obrátit. Pokud jste se rozhodli požádat banku, potom se můžete setkat s odmítnutím, kvůli nedostatečné výši příjmů, či záznamu v registru, do kterého jste se dostali pro pozdě zaplacenou složenku. V takovém případě Vám žádná banka nepůjčí. Proto je tu také americká nebankovní hypotéka.

home

Americká nebankovní hypotéka neklade na žadatele takové přísné podmínky a neotáčí se k nim zády. Mohou ji získat úplně všichni, bez ohledu na to, kolik vydělávají, či jaké mají jiné půjčky. Podmínky pro její získání jsou totiž jen dvě. Jako u všech půjček je to samozřejmě plnoletost a potom zástava nemovitosti.

Americká nebankovní hypotéka. Oč se vlastně jedná?

Jde o bezúčelovou hypotéku oproti zástavě nemovitosti, která má nízký úrok a kterou je možno splácet až 30 let. Zastavit je přitom možno jakoukoliv nemovitost, bez ohledu na její velikost, či hodnotu. Stačí, pokud poskytnete její fotografie a doložíte vlastnictví a již do 24 hodin můžete získat až 70 % z její odhadní ceny. Odhad přitom neplatíte a nečekají Vás ani žádné jiné poplatky předem. Jediné, co Vás čeká je férový přístup a velmi rychlé schválení.

A na co můžete peníze využít? Vzhledem k tomu, že se jedná o hypotéku, u které nemusíte dokládat účel, je pouze na Vás, na co chcete peníze využít. Můžete se díky nim třeba zbavit exekuce, či neúnosně vysokých měsíčních splátek. U americké hypotéky jsou totiž vzhledem k nízkému úroku a době splácení až 30 let splátky opravdu nízké.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *